La Dolce Vita
De Dyk 1
8551PM Woudsend
Telefoon: 0514-591938


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 22 per persoon alles inclusief.*


Bij La Dolce Vita kunt u Grieks, Mexicaans, Pizza, Spaans eten. La Dolce Vita is gevestigd aan de De Dyk te Woudsend. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over La Dolce Vita:

Dolce Vita -MedMex- Eten & Drinken bevindt zich aan een karakteristiek pand aan het 'kruis van de dijk'. Dit pand is rond 1900 gebouwd onder toezicht van de Rijksgebouwendienst. In het gebouw heeft jarenlang een postkantoor gezeten. Het gedeelte dat nu bar en keuken is, heeft jarenlang dienst gedaan als postkantoor en het restaurantgedeelte was de directeurswoning.

In 1996 besloten Timo Slump en Marieke Warmerdam het toenmalige pannenkoekenhuisje over te nemen en er een pizzeria in te beginnen. Dit bleek een schot in de roos. Pizzeria La Dolce Vita groeide uit tot een onmisbare horecagelegenheid voor Woudsend en omstreken. Ook de vele toeristen die ons dorp elk jaar weer weten te vinden, kwamen hier graag een pizza eten.

Nu elf jaar later is het tijd voor de volgende stap. De pizzeria is na een grondige opknapbeurt omgetoverd in een trendy Mediterraans Mexicaans restaurant. Naast pizza's en pasta's bereiden wij nu ook uiteenlopende specialiteiten uit onder andere de Mexicaanse, Spaanse en Griekse keuken. De smaak en geur van deze ingrediƫnten komt nog beter tot zijn recht, doordat Dolce Vita -Med Mex- Eten & Drinken geheel rookvrij is.

De uitgebreide kaart met grote verscheidenheid van ingrediƫnten zorgen samen met de nieuwe, moderne uitstraling ervoor dat we meer dan ooit kunnen spreken van: voor elk wat wils! Of u nou lekker wilt eten met uw hele gezin, onder het genot van tapas wilt netwerken met mogelijke klanten of in je werkkloffie even een pizzaatje wil afhalen. Alles is mogelijk bij ons!

U kunt dus ook nog steeds bij ons reserveren met grotere gezelschappen. Groepen tot 40 personen kunnen wij goed herbergen. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, kunt u het best even contact met ons opnemen via de mail of per telefoon.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL